Waterschade

Waterschade

Waterschade is een veel voorkomende schade die grootte financiële gevolgen kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan dat u hele beneden verdieping onder water staat wat dan allemaal beschadigd is. Maar natuurlijk is ook een relatief kleine schade al vervelend genoeg.

Wat kan AdViDex voor u doen bij waterschade

​Wij helpen u om de schade zo snel en adequaat mogelijk te regelen. Ook zorgen wij dat meteen de juiste mensen op de juiste plek zijn. Het doel daarvan is om de schade voor u zo beperkt mogelijk te houden. Als de schade zo veel mogelijk beperkt is nemen wij met u het plan van aanpak door hoe de schade verder geregeld kan worden. Dit kan vanzelfsprekend betrekking hebben op uw inboedel en/of opstal.

Wat kunt u zelf doen

​Als u waterschade constateert in of aan uw woning is het van belang dat u schade beperkend handelt. Schade beperkend handelen houd in dat u de oorzaak van de waterschade aanpakt. Weet u niet hoe dit moet doen neem contact op met ons en wij helpen u verder. Vervolgens meld u de schade bij de verzekeraar. Uw verzekeraar zal in sommige gevallen een schade-expert langs sturen om de schade met u door te nemen en de oorzaak van de waterschade vast te stellen. Is de schade een gedekt evenement dan zal de verzekeraar het schade bedrag uitkeren, betreft het geen gedekt evenement dan zullen de kosten van de schade voor uw eigen rekening zijn.

Contact

​Heeft uw woning of inboedel waterschade opgelopen? Neem dan contact op met ons en wij sturen meteen een deskundig schade-expert die u verder helpt. Bij spoed kunt u contact opnemen via het telefoonnumer 0546-603 976 (24/7 bereikbaar). Geen spoed wel een expert? Neem contact op via de website of mail naar info@advidex.nl.

Contact opnemen