Inbraakschade

Inbraakschade: wat nu?

Inbraakschade in- en aan uw woning of bedrijfsgebouw heeft een grote impact op uw privacy en gevoel van veiligheid. Naast de braakschade aan uw woning of bedrijfsgebouw heeft het verlies van allerlei zaken, waaronder vaak geld en sieraden, ingrijpende gevolgen voor u als persoon of bedrijf.

Wat kunnen wij voor u doen bij inbraak-diefstal schade

Wij AdViDex zijn er om u met een persoonlijke benadering te helpen om de schade zo snel en adequaat mogelijk te regelen, maar vooral om weer rust en het gevoel van controle bij u terug te brengen. Wij zorgen samen met u dat de schade als gevolg van de inbraak-diefstal zorgvuldig wordt geïnventariseerd.

Onze meerwaarde bij inbraak-diefstalschade:

  • U krijgt waar u recht op heeft
  • Een aanspreekpunt
  • Wij coördineren in overleg met u het herstel van de braakschade door bijvoorbeeld het inschakelen van een aannemer
  • Voldoende tijd besteden aan deze voor u ingrijpende schadegebeurtenis

Kosten

De kosten van het inschakelen van AdViDex zijn vrijwel altijd gedekt door uw verzekeraar. Worden onze kosten niet vergoed door uw verzekeraar dan informeren wij u van te voren.

Herstel na inbraak

Braakschade aan uw woning of bedrijfsgebouw moet zo snel mogelijk worden hersteld. In veel gevallen moet er een tijdelijke noodreparatie worden uitgevoerd. Wij beschikken over een groot netwerk van gecertificeerde herstellers en kunnen deze 24 uur per dag inschakelen. Vanzelfsprekend bent u ook vrij om een eigen hersteller in te schakelen, het is ten slotte uw woning of bedrijfsgebouw.

Inbraakschade? Schakel ons in

Schakel ons meteen in de contact button hieronder. Buiten kantooruren? Bel 0546-603 976 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar 7 dagen in de week en wij helpen u meteen verder.

Contact opnemen