Stormschade

Stormschade expert

Er zijn vele verschillende soorten schade als het schade door storm betreft. De meest voorkomende schades zijn omvallende bomen, vallende dakpannen, omgewaaide schuttingen en opwaaiende dakbedekking. Wanneer er een hevige stortbui gepaard gaat met de storm, is er vanzelfsprekend een kans op waterschade aan uw pand. Tevens is er bij een onweersbui kans op brand door blikseminslag.

Wat kan AdViDex voor u doen bij stormschade?

Zoals u kon lezen zijn er bij een stormschade vele verschillende schademogelijkheden. Dit betekent dus ook dat er vele verschillende vakmannen aan te pas komen. Dit hele traject kunnen de schade-experts van AdViDex (kosteloos) voor u regelen zodat u één contactpersoon heeft en dat de juiste mensen op het juiste moment aanwezig zijn. Wij regelen uiteraard ook het contact met uw verzekeraar en dragen zorg dat het gehele schade traject bewaakt wordt.

Wat kunt u zelf doen?

Na een stormschade is het verstandig om zelf foto’s te maken en deze schade te melden bij uw verzekeraar. Vervolgens is het belangrijkste om de schade zoveel mogelijk te beperken. Weet u niet hoe of wie u moet bellen om de schade te beperken? Neem dan contact met ons op en wij regelen het meestal kosteloos voor u.

Contact opnemen