AdViDex Schadeherstel

schadeherstel

AdViDex Schadeherstel

AdViDex Schadeherstel coördineert het gehele schadeproces. De afspraken, acties en financiële gevolgen zijn direct duidelijk voor de opdrachtgever. Bij een schadegeval wordt onafhankelijk en feitelijk naar de oorzaak, gevolg en preventief onderhoud gekeken. Hierdoor zal de schadelast in veel gevallen dalen. Door de voortdurende controle op kwaliteit en de duidelijke communicatie tussen de partijen leveren wij een positieve bijdrage aan het hele schadeproces, dit resulteert in langdurige en goede relaties.

Noodgeval schade 

Wij leveren de expertise die u nodig hebt. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en bij een noodgeval zijn we binnen 60 minuten ter plaatse. De schade beoordelen we direct op polisdekking. Vervolgens worden de noodzakelijke activiteiten aangestuurd en gecoördineerd. Indien nodig is direct een uitstekend servicebedrijf ter plekke om vervolgschade te voorkomen of de schade te herstellen. U krijgt van AdViDex de aandacht, de duidelijkheid en vakbekwaamheid die u verdient.

Een schade-expert bij bedrijfsschade

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een bedrijf kan tegenwoordig niet zonder risico-inventarisatie en een bedrijfsnoodplan. U kunt uw bedrijfsschadeverzekering goed laten aansluiten op de bedrijfssituatie. Tijdens het samenstellen van een risico-inventarisatie en bedrijfsnoodplan staan onze schade-experts van AdViDex voor u klaar. Continuïteit van uw bedrijf wordt zo goed mogelijk gewaarborgd, ook bij calamiteiten.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen over bovenstaand artikel? Neem dan contact met ons op. AdViDex is er voor u!

Contact opnemen