Brandschade

Brand kan uw huis flink beschadigen. Het is vaak een hele klus om deze schade weer te herstellen. U moet bijvoorbeeld een nieuwe vloer leggen of een schilder inschakelen om de muren opnieuw te verven. Erger nog uw huis moet geheel nieuw worden gebouwd.

Vaststellen van de schade en veel bijkomende taken kunnen allemaal via een brandschade expert worden geregeld. Wij schakelen verschillende partijen voor u in. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Wat kunnen wij voor u doen bij brandschade?

Wij, AdViDex zijn er om u te helpen om de brandschade zo snel en adequaat mogelijk te regelen, maar vooral om weer rust en het gevoel van controle bij u terug te brengen. Dit doen we door het gehele schade traject voor u te regelen en de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Degene die dit voor u regelt is een ervaren schade-expert met een schat aan ervaring en kennis van zaken. Vanzelfsprekend worden alle beslissingen met u doorgenomen. Onze meerwaarde bij brandschade:

  • Krijgen waar u recht op heeft
  • Eén aanspreekpunt
  • Wij coördineren het herstel, zoals bijvoorbeeld het inschakelen van een aannemer, reinigings- of sloopbedrijf
  • 24 uur per dag staan wij voor u paraat
  • Binnen 2 uur zijn wij op locatie
  • Bemiddelen bij tijdelijke woonruimte

Brandschade verzekering

Bij brandschade aan uw woning krijgt u te maken met twee verzekeringen. De eerste is de opstalverzekering, waar alles wat vast zit aan het huis (keuken, muren, etc.) onder valt. De tweede verzekering is de inboedelverzekering waar al uw spullen onder vallen. Met een opstal en inboedelverzekering bent u onder andere verzekerd tegen brandschade.

Kosten brandschade expert

De kosten van het inschakelen van AdViDex worden vrijwel altijd gedekt door uw verzekeraar. Mocht dit niet het geval zijn informeren wij u van tevoren.

Contra expertise brandschade

Een contra-expert is iemand die u inschakelt om uw belangen binnen de grenzen van de polisvoorwaarden zo goed mogelijk te behartigen. De taken van een contra-expert verschillen niet zo veel met die van een brandschade expert die door de verzekeraar wordt ingeschakeld. Het grote verschil is dat de contra-expert door u in kan worden geschakeld om uw belangen te behartigen. Hier leest u meer over de contra- expert.

Brandschade herstellen

Vaak raakt bij brand de opstal beschadigd en dienen er herstelwerkzaamheden uitgevoerd te worden, wij bepalen in overleg met u wie er ingeschakeld gaat worden. Wij zijn blij met ons grote netwerk van gecertificeerde herstellers die 24 uur per dag ingeschakeld kunnen worden. Vanzelfsprekend bent u ook vrij om een eigen hersteller in te schakelen, het is ten slotte uw woning.

Brandschade? Schakel ons in

Schakel ons meteen in via de onderstaande contact button. Buiten kantooruren? Bel 0546-603 976 wij zijn 24 uur per dag beschikbaar 7 dagen in de week en wij helpen u meteen verder.

Contact opnemen