Brandschade

Brandschade wat nu?

Brandschade een van de meest ingrijpende schades die u kan overkomen. Vaak zijn de gevolgen enorm, enkele voorbeelden zijn: rook en roet schade, schade aan uw inboedel, opstal of misschien is zelfs uw woning niet meer bewoonbaar. En nog maar niet te denken aan de stress en zorgen die een brandschade met zich mee brengt.

Wat kunnen wij voor u doen bij brandschade

Wij AdViDex zijn er om u te helpen om de schade zo snel en adequaat mogelijk te regelen, maar vooral om weer rust en het gevoel van controle bij u terug te brengen. Dit doen we door het gehele schade traject voor u te regelen en de juiste mensen op de juiste plaats te zetten. Degene die dit voor u regelt is een ervaren schade-expert met een schat aan ervaring en kennis van zaken. Vanzelfsprekend worden alle beslissingen met u doorgenomen. Onze meerwaarde bij brandschade:

  • U krijgt waar u recht op heeft
  • Een aanspreekpunt
  • Wij coördineren het herstel, zoals bijvoorbeeld het inschakelen van een aannemer, reinigings- of sloopbedrijf
  • Staan 24 uur per dag paraat
  • Binnen 2 uur op locatie
  • Tijdelijke woonruimte

Kosten

De kosten van het inschakelen van AdViDex zijn vrijwel altijd gedekt door uw verzekeraar. Mocht dit niet het geval zijn informeren wij u van te voren.

 

 

Herstel na brand

Vaak raakt bij brand de opstal beschadigd en dienen er herstelwerkzaamheden uitgevoerd te worden, wij bepalen in overleg met u wie er ingeschakeld gaat worden. Wij over een groot netwerk van gecertificeerde herstellers en kunnen deze 24 uur per dag ingeschakeld worden. Vanzelfsprekend bent u ook vrij om een eigen hersteller in te schakelen, het is ten slotte uw woning.

Brandschade? Schakel ons in

Schakel ons meteen in via de onderstaande contact button. Buiten kantooruren? Bel 0546-603 976 wij zijn 24 uur per dag bereikbaar 7 dagen in de week en wij helpen u meteen verder.

Contact opnemen