Letselschade

Raad en daad

AdViDex staat u met raad en daad bij als uw belangen goede aandacht van verzekeraars vragen. Bij calamiteiten rondom uw zakelijke en persoonlijke eigendommen gaat het om uw belangen als eigenaar, ondernemer en klant. Uw rechten uit de verzekeringspolis zijn dan leidend.

Bij letselschade gaat het nog veel meer om u. Maar de verzekeringsmaatschappij beschouwt u meestal als tegenpartij, niet als klant. Geen polis maar de wet is dan het kader. Aansprakelijkheid en letselschade kunnen aanleiding zijn tot veel vragen en discussie. Goede en deskundige belangenbehartiging is dan van belang, zodat u de rechtshulp krijgt die resultaten oplevert.

Kosteloos

AdViDex Letselschade is uw partner en adviseur. Ervaren, deskundig, oplossingsgericht en… kosteloos. Gratis rechtshulp? Ja, juist omdat het zo belangrijk is en er grote belangen op het spel kunnen staan: uw gezondheid, uw (zakelijke) toekomst, uw zelfstandigheid. Bij letselschade, ook als de gevolgen beperkt zijn, mogen uw belangen niet in de knel komen doordat u het gesprek daarover moet voeren met verzekeringsspecialisten.

AdViDex garandeert gelijkwaardigheid en verzekert u van de beste rechtshulp als die voor u het meest belangrijk is. Voor niets, want de verzekeringsmaatschappij betaalt de rekening.

Ondernemer en letselschade

Als ondernemer kunt u verschillende belangen hebben. Als de schade uzelf betreft, is ook aandacht voor uw werknemers en bedrijfsbelang erg belangrijk. U wilt de schade het liefst zoveel mogelijk beperken, terwijl u ook echt even aan uzelf en uw herstel moet denken. Wij, als ondernemend specialisten, brengen u de oplossingen die dat mogelijk maken.

Als één van uw werknemers uitvalt door een ongeval – bijvoorbeeld in het verkeer, rondom het werk of door een onjuiste medische behandeling – heeft u als ondernemer ook belang bij een daadkrachtige en oplossingsgerichte begeleiding. Omdat uw werknemers erg belangrijk zijn en u er ook in moeilijke omstandigheden voor ze wilt zijn. Bovendien hebt u als ondernemer zelf dan ook aanspraken en rechten. Ook daarover vertellen wij graag meer. Voor al uw vragen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Ook bij letselschade staan we steeds stand-by.

Bel ons op 0546 603 976, e-mail naar info@advidex.nl of contact ons via de website.

Contact opnemen