Herstel

AdViDex Herstel

AdViDex Herstel coördineert het gehele schadeproces. De afspraken, acties en financiële gevolgen zijn direct duidelijk voor de opdrachtgever. Bij een schadegeval wordt onafhankelijk en feitelijk naar de oorzaak, gevolg en preventief onderhoud gekeken. Hierdoor zal de schadelast in veel gevallen dalen. Door de voortdurende controle op kwaliteit en de duidelijke communicatie tussen de partijen leveren wij een positieve bijdrage aan het hele schadeproces, dit resulteert in langdurige en goede relaties.

Noodgevallen

Wij leveren de expertise die u nodig hebt. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en in noodgevallen zijn we binnen 60 minuten ter plaatse. Wij beoordelen de schade direct op polisdekking. Vervolgens worden de noodzakelijke activiteiten aangestuurd en gecoördineerd. Indien nodig is direct een uitstekend servicebedrijf ter plekke om vervolgschade te voorkomen of de schade te herstellen. U krijgt van AdViDex de aandacht, de duidelijkheid en vakbekwaamheid die u verdient.

Risico-inventarisatie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Een bedrijf kan tegenwoordig niet zonder risico-inventarisatie en een bedrijfsnoodplan. Ook bij het samenstellen hiervan staan de specialisten van AdViDex voor u klaar. De continuïteit van uw bedrijf wordt zo goed mogelijk gewaarborgd, ook bij calamiteiten.

AdViDex is er voor u!

Contact opnemen