AdViDex experts ingeschreven bij het NIVRE

Lees in dit artikel meer over het NIVRE!

De schade-experts van AdViDex zijn gespecialiseerd in het beoordelen en vaststellen van schadeclaims in opdracht van verzekeraars, bedrijven en particulieren. Onze schade-experts staan ingeschreven bij het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE), een onafhankelijk instituut dat de kwaliteit van experts in schade vaststelling en taxatie waarborgt.

Het NIVRE

Het NIVRE is opgericht in 2005 en heeft als doel om de kwaliteit van experts in schadevaststelling en taxatie te bevorderen en te bewaken. Het instituut richt zich op alle vakgebieden binnen de schadeafhandeling, waaronder bouwkunde, brand, letsel en transport schade. Het NIVRE hanteert strenge eisen waaraan experts moeten voldoen om geregistreerd te worden en te blijven als register-expert.

Ingeschreven bij het NIVRE

De schade-experts van AdViDex staan zoals genoemd ingeschreven bij het NIVRE, en voldoen hiermee aan de eisen van het instituut. Dit betekent dat de schade-experts van AdViDex de juiste kennis en ervaring hebben om schadeclaims op een professionele en deskundige wijze te beoordelen en vast te stellen. Het NIVRE bewaakt de kwaliteit van de schade-experts en zorgt er zo voor dat de beoordeling en schadevaststelling op een hoog niveau plaatsvindt.

Professionele en deskundige schadeafhandeling

Het feit dat onze schade-experts ingeschreven staan bij het NIVRE geeft aan dat wij ons vakgebied serieus nemen en ons blijvend ontwikkelen om onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Door de kennis en ervaring van onze schade-experts te combineren met de kwaliteitsborging van het NIVRE, zijn wij in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van een professionele en deskundige dienstverlening.

Kort samengevat

In het kort is het ingeschreven staan bij het NIVRE voor ons een belangrijke stap in het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening. Het is voor onze opdrachtgevers een garantie dat ze te maken hebben met een professionele en deskundige partij, die zich continu blijft ontwikkelen, om de best mogelijke dienstverlening te kunnen verlenen. Wilt u meer weten over het NIVRE? Bezoek dan eens hun website of neem met ons contact op voor vragen.

Contact opnemen