Jan Zandbergen van Partijhandel Oost te Vroomshoop over AdViDex Expertise BV.

Partijhandel Oost, een bedrijf dat gevestigd is te Vroomshoop, biedt een ruime keuze aan in restpartijen, goederen en verzamelingen. Denk aan ansichtkaarten, modelauto’s, militaire helmen of horloges. Partij Handel Oost werd op 13 mei 2022 getroffen door zware rook en roetschade na een verwoestende brand in het bedrijfspand van de buurman.

 

Goederen bevuild geraakt

Door de rook en roetneerslag waren alle goederen en de opstal zwaar bevuild geraakt. De voorraad goederen kon niet meer als nieuw verkocht worden en er was behoorlijke schade aan de opstal. De heer J. Zandbergen van Partijhandel Oost kwam via zijn tussenpersoon met Advidex Expertise BV in contact, om voor hem de schade te regelen met de schade-expert van verzekeraar. AdViDex Expertise BV heeft voor de heer Zandbergen opgetreden als eigen deskundige (contra expert).

De heer Zandbergen was blij met de heren Seiger en Heerts van AdVidex Expertise BV, en verteld hoe hij dit heeft ervaren.

Schade inventaris en bedrijfspand

Door de brand bij zijn buurman op vrijdag 13 mei 2022 werd Partij Handel Oost getroffen door zware vervuiling als gevolg van rook en roet, en waterschade door bluswater. Hierdoor werden goederen onverkoopbaar en is er ook schade ontstaan aan de inventaris en het bedrijfspand. Door deze calamiteit lag de handel in een klap stil en riep dit bij de heer Zandbergen veel vragen op, hoe verder en hoe wordt de schade financieel door de verzekeraar geregeld en afgehandeld.

Verzekering schade

Door de tussenpersoon werd aan de heer Zandbergen AdVidex Expertise BV geadviseerd om de belangen van zijn bedrijf te behartigen. Hiervoor biedt de verzekeringspolis namelijk in vele gevallen dekking en de kosten worden in redelijkheid en billijkheid betaald door de verzekeraar.

Goede ervaring

De heer Zandbergen heeft de samenwerking met AdViDex Expertise BV als zeer positief ervaren daar zij het werk voor het inventariseren van de verloren gegane goederen / inventaris en het herstel van de opstal uit zijn handen namen en in gezamenlijk overleg de schade naar volle tevredenheid hebben vastgesteld.

“Ik werd direct geholpen” door de heren Seiger en Heerts en er waren korte communicatie lijnen, en er werd mij goed uitgelegd hoe het schadeproces zou verlopen. Mijn ervaring is dat ik totaal ontzorgd werd en dat het vakmensen zijn.

Contact opnemen