Nulmeting

Wat is een nulmeting

Een nulmeting is een vooropname van uw opstal om schade veroorzaakt door derden aan te kunnen tonen. Deze schade kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld heiwerkzaamheden, zwaar transport, beving(en) enz. Tijdens een nulmeting wordt uw opstal volledig in kaart gebracht en de situatie nauwkeurig omschreven. Als er dan in de toekomst schade aan uw woning, bedrijfspand of andere opstallen ontstaat kunt u de aansprakelijkheid van de tegenpartij aantonen.

U verwacht schade

U verwacht schade aan uw woning, bedrijfspand of aan ander opstallen. Dan adviseren wij altijd om een nulmeting uit te laten voeren. Bij een nulmeting neemt een van onze deskundige bouwkundige experts uw woning op. Dit houdt in dat de expert uw woning aan zowel de binnen als buitenkant visueel inspecteert en vastlegt. Omdat wij AdViDex een schade expertisebureau zijn weten wij precies waar wij op moeten letten tijdens de opname en begeleiden wij u ook op het gebied van aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Hoe brengen wij uw opstal in kaart tijdens de nulmeting

Tijdens ons bezoek bij u nemen wij samen met u de situatie door en inventariseren wij uw opstal dit houdt in dat er foto’s gemaakt worden van vrijwel de gehele buitenkant en binnenzijde van uw object. Vervolgens benoemen wij alle bestaande risico punten en scheurvorming in de constructie. Uiteindelijk worden alle bevindingen uitgewerkt in een uitgebreide rapportage. In dien er al geplande werkzaamheden bekend zijn in de omgeving van uw pand plannen wij met u een nieuwe afspraak na dat de werkzaamheden zijn voltooid om te inventariseren als er schade is ontstaan.

Waarom een nieuwe afspraak na werkzaamheden

Bij AdViDex vinden wij dat kwaliteit voorop staat en brengen daarom brengen wij een bezoek naar afsluiting van de werkzaamheden. Dit is ter controle als er eventueel schade is ontstaan, als er schade is ontstaan nemen wij met u de aansprakelijkheid stelling met u door en regelen wij indien gewenst dit ook voor u.

Nulmeting laten uitvoeren

Wilt u een nulmeting laten uitvoeren of meer informatie vul dan onderstaand formulier in of bel 0546-603 976.

Contact opnemen