Zienswijze Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade

U heeft een adviesrapport ontvangen van de TCMG en bent het er niet mee eens. U hebt dan het recht om een zienswijze op te laten stellen. Een zienswijze is eigenlijk een second opinion (contra-expertise) van het adviesrapport opgesteld door een onafhankelijk bureau dat door uzelf ingeschakeld is.

Waar letten wij op bij het schrijven van een zienswijze

Wij als AdViDex vinden het belangrijk dat u krijg waar u recht op heeft en beoordelen graag het door u ontvangen adviesrapport en kunnen hier een gedegen advies over geven. Vervolgens gaan wij met u in gesprek en bespreken wij de situatie met u. Vervolgens schrijven wij een zienswijze waarin alle genoemde schade(s) opnieuw beoordeeld worden met een uitgebreide onderbouwing. Ook geven wij uitgebreid aan welke middelen van herstel dienen te worden gehanteerd en wat hiervan de kosten zijn.

Kosten

Voor het inschakelen van een eigen deskundige geldt er een vergoeding die afhankelijk is van de werkelijke kosten zoals door de schademelder zijn gemaakt. Bron: wetten.nl. https://wetten.overheid.nl/BWBR0040584/2019-07-05

AdViDex inschakelen

U kunt ons inschakelen door onderstaand formulier in te vullen, wilt u eerst persoonlijk contact en uw zaak persoonlijk toelichten bel dan met ons via het nummer 0546-603976. Vanzelfsprekend mag u ook de gegevens mailen naar gws@advidex.nl en dan komen wij binnen 1 werkdag op uw mail terug. Voor vragen kunt u uiteraard ook terecht bij ons.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.